Bemutatkozunk / Présentation - tenyallatimport

Charollais Juh Bt.
Tartalomhoz ugrás

Bemutatkozunk / Présentation

A web-lap létrehozásának célja a szarvasmarha, juh, kecske, szamár és hidegvérű ló tenyésztésével foglalkozó gazdák tenyészállat-import szándékának segítése. Honlapunk tartalmazza a Cégre vonatkozó főbb információkat, tevékenységét, a kapcsolatfelvétel lehetőségeit és a hazai tenyésztésben leginkább érdeklődésre számot tartó és kevésbé ismert fajták rövid bemutatását. A fajtákra vonatkozó részletesebb információk hozzáféréséhez is lehetőséget biztosítunk e-mail-ben való kapcsolat-felvétel után. A bemutatott fajtákon túl, továbbiak beszerzését is vállaljuk, amennyiben arra a tenyésztő írásban bejelenti szándékát.
A Charollais Juh Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 2000-ben alakult, Kaposváron, egy beltag és egy kültag részvételével. Az ügyvezetői feladatokat Dr. TOLDI Gyula (Ph.D.) látja el. Szakmai végzettsége: agrármérnök (állattenyésztési szakirány, francia nyelvismeret). Fő tevékenység: tenyészállat import szervezése, kivitelezése, francia és német nyelvterületről.
Az elmúlt években több alkalommal importáltunk a Bt. szervezésében juhokat (Charollais, Lacaune, Suffolk, Romanov, Ile de France) és szarvasmarhákat (Charolais), továbbá kecskéket (Anglo-núbiai, Francia alpesi). A Cég szolgáltatása magába foglalja a külföldi helyszínre utazás szervezését, szállásfoglalást, tenyészetek személyes felkeresését, tenyészállat bemutatást, tenyészállatok személyes kiválasztását, helyszíni szakmai tanácsadást, tolmácsolást, az eredeti dokumentumok (származási lapok, állatorvosi igazolás, TRACES) beszerzését.
Kérésre, a tenyészállatok importját követően, a tenyésztés-hez, tartáshoz, takarmányozáshoz, állategészségügyi kezelés-hez, gondozáshoz, biztosítjuk a francia fél által javasolt, magyar nyelvű technológiát. A tenyészállat import engedélyez-tetése, érkezésének kötelező bejelentése az illetékes Hatóságok (NÉBIH, illetékes Tenyésztő Szövetség) felé, szintén a Cégünk feladata.
Szaktanácsadás: juh-, kecske-, szarvasmarha és igavonó ló tenyésztése terén.
További tevékenységünk: francia tolmácsolás, fordítás, korrepetálás, nyelvvizsgára felkészítés.

  Created with WebSite X5 evo  

  Készítette: Dr. TOLDI Gyula Ph.D.  
tel. / fax:+36 82 820 579     mobil 1:+36 30 460 32 52      mobil 2:+36 20 565 10 45
mail: charollaisjuhbt@hotmail.com
Vissza a tartalomhoz